کد خبر 161518
۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵
توسعه تعاملات مورد توجه هسته های گزینش باشد / لزوم تحولات اساسی در روش های گزینشی

سیدمحمود حسینی پور، گفت: هسته های گزینش در دوایر دولتی می بایست منشا تحول در حوزه نیروی انسانی باشند و برای تحقق این مهم باید بروز عمل کنند. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سیدمحمود حسینی پور در دیدار مدیران هسته های گزینش استان با عنوان اینکه نگاه حضرت امام خمینی (ره) نوعی تمدن سازی در دستگاه اداری کشور بود که با این نگاه، فرمان تاریخی تشکیل هسته گزینش را صادر کردند، خاطر نشان کرد: ماموریت خطیری را هسته های گزینش بعد از انقلاب برعهده داشتند و مسئولیت های بزرگی را ایفا نمودند و غالبا نیروهایی که در هسته گزینش بکار گرفته شدند، در شمار برترین ها در انقلاب اسلامی بودند و با تقوا ترین و پاک ترین نیروها در گزینش گرد هم آمدند تا فرمان حضرت امام را به نتیجه برسانند.
وی گفت: انقلاب اسلامی ایران، به عنوان الگویی متعالی در شرایط جدید با شعارهای منحصر به فرد دنیا را تحت تاثیرخود قرار داده است و جمهوری اسلامی ایران 43 سال در صدر اخبار دنیاست که بیانگر کاربرد گفتمانی انقلاب اسلامی می باشد. استکبار جهانی تلاش زیادی برای خفه کردن صدای جمهوری اسلامی نموده است که بی ثمر بوده است.
نماینده عالی دولت در مازندران، تصریح کرد: در گزینش اگر حضرت امام (ره) بحث نیروی انسانی را مطرح نمودند، در تمدن اسلامی مفهوم ویژه ای دارد، لذا وضعیت حال حاضر مجموعه ادارات دولتی می بایست آسیب شناسی شود تا ببینیم آیا خروجی مسیرهای گزینشی که تاکنون طی نموده ایم، در تراز انقلاب اسلامی که مدنظر مقام معظم رهبری است، قرار دارد.
سید محمود حسینی پور با عنوان اینکه گزینش یک مسئولیتی دارد تا بدو ورود و گزینش در ساختار اداری بعد از ورود نقشی ندارد که این اشکال کار است، اظهار کرد: در روش های گزینشی نیازمند تحولات اساسی هستیم چرا که امروزه با پیچیدگی هایی که برای انسان ها براساس انفجار اطلاعات و توسعه ابزارهای ارتباطی صورت گرفته است، گزینش ها می بایست بروز عمل کنند چرا که شناخت انسان ها براحتی میسر نیست و توجه به علوم روان شناسی و شخصیت انسان ها در گزینش افراد باید مورد توجه قرار گیرد.
وی یادآور شد: در گزینش دستگاه های اداری باید کار علمی متناسب با وضعیت روز دنیا صورت گیرد که می تواند بخشی از نگرانی ها را برطرف کند لذا هسته های گزینش در دوایر دولتی می بایست منشا تحول در حوزه نیروی انسانی باشند و به وضعیت موجود نباید اتکا کرد و نگاه ها در هسته گزینش باید تحولی شود و با مکانیزم روز دنیا پیش برود و با توجه به پیچیدگی هایی که در سیستم های ارتباطی روز دنیا اتفاق افتاده، ارزیابی آدم ها با روش های سنتی امکان پذیر نیست.
حسینی پور افزود: متحول و مجهز کردن هسته های گزینش به امکانات روز برای راستی آزمایی نیروهای انسانی می بایست عملی شود. در کیفیت نیروی انسانی امروز دچار مشکل هستیم و صرف تعهد را نباید بر تخصص ارجحیت بدهیم که این مهم موجب عقب افتادگی سیستم اداری ما می شود، بنابراین استراتژِی ما مبتنی بر این باشد که بدنبال آدم های متخصص و متعهد باشیم چرا که در هسته های گزینش مستقیم با حق الناس مواجه هستیم و هسته های گزینش نباید به طیف خاص محدود شود و با تمام طیف های جامعه باید ارتباط برقرار کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha